MARINEDECK2000

voor ieder dek Eenmaal aangebracht overtreft MARINEDECK 2000®EXTERIOR alle verwachtingen. Zonder problemen kan het product worden bloot gesteld aan alle meest extreme natuurelementen, hoge en lage temperaturen en de meeste chemicaliën. MARINEDECK 2000®EXTERIOR kan probleemloos worden aangebracht op elke vlakke ondergrond van staal, glasvezel of carbon verstevigde materialen, kunststof, aluminium, beton, enz.

Verkrijgbaar in planken en “kant-en-klaar” gevoegde en geschuurde platen

MARINEDECK 2000®EXTERIOR is standaard te verkrijgen in breedtes van 36 mm, 50 mm, 75 mm en 125 mm, in een lengte van 1880 mm lang. “Kanten- klaar” gevoegde en geschuurde platen zijn verkrijgbaar met plankbreedtes van 36 mm, 50 mm en 75 mm. Standaard maten vanaf 360 mm tot 525 mm met een lengte van 1880 mm of 940 mm lang, afhankelijk van de plankbreedte.

MARINEDECK 2000®EXTERIOR prefabs

Om de tijd van het aanbrengen drastisch in te korten, kunnen zonder problemen zogenaamde “prefabs” worden vervaardigd. Prefabs zijn “kant-en-klare” dekken, die zijn gevoegd en geschuurd. De exacte vormen en maten worden herleid van door klanten aangeleverde CAD tekeningen, mallen van karton of polyester film en klantenwensen.

Eenvoudig aan te brengen

MARINEDECK 2000®EXTERIOR is, in tegenstelling tot traditioneel (teak)hout, door iedere doe-het-zelver aan te brengen. Tijd- en daardoor kostenbesparing is evident. De complete installatie instructies met handige tips en foto’s kunnen op PDF formaat van onze web site worden gekopieerd. “Kant-en-klare” platen en prefabs leveren uiteraard nóg meer tijdsbesparing (kostenbesparing op).