toepassingen van MARINEDECK2000 Exterior

  • Motorjachten
  • Sportvisboten
  • Fly-bridge kruisers
  • Sportboten
  • Catamarans
  • Rubberboten

Sinds de introductie hebben vele boot- en jachteigenaren gekozen voor MARINEDECK 2000®EXTERIOR . Niet zelden op basis van ervaringen van én aanbeveling door vrienden en/of op grond van onafhankelijke testen door verschillende nationale en internationale organisaties en watersportbladen. MARINEDECK 2000®EXTERIOR wordt wereldwijd geprezen wegens de hoge graad van antislip, de isolerende eigenschappen, het comfort,het eenvoudige schoon houden, het te verwaarlozen onderhoud en de duurzaamheid.

Traditionele vaartuigen

Nederland heeft een lange geschiedenis en ervaring met vele soorten vaartuigen. Het is daarom geen verrassing dat MARINEDECK 2000®EXTERIOR door een Nederlands bedrijf is ontwikkeld en wordt vervaardigd. De traditionele uitstraling, de duurzaamheid, het natuurlijke antislip, het uiterst eenvoudige schoon houden en het te verwaarlozen onderhoud, maakt de voorkeur voor de hand liggend. MARINEDECK 2000®EXTERIOR is te vinden van traditionele sloepen op de Hollandse kanalen en rivieren tot op de meest luxueuze jachten en cruise schepen van de stille Zuidzee tot de Noordelijke IJszee.

Zeilvaartuigen

Door eigenaren van zeilvaartuigen worden dikwijls hoge eisen gesteld aan het gewicht, het antislip, de duurzaamheid, het zitcomfort op banken en het loopcomfort. Met name deze eigenschappen van MARINEDECK 2000®EXTERIOR oogsten veel lof van internationale watersportbladen en internationale juryleden bij het toekennen van ontwerpprijzen voor nieuwe vaartuigen waarop MARINEDECK 2000®EXTERIOR is aangebracht.

Zee- en rivier cruiseschepen en veerponten

Een aantal jaren geleden publiceerde de technische universiteit van Delft, afdeling maritieme techniek, een onafhankelijk rapport over scheepsdekken. Op vrijwel alle onderdelen scoorde MARINEDECK 2000®EXTERIOR het hoogst. Sinds deze publicatie weten vele scheepsarchitecten en ontwerpers de weg naar ons bedrijf te vinden. Vooral de duurzaamheid, het comfort én het eenvoudige schoon houden, ook bij extreme belasting, maakt de keus van architecten, reders en eigenaren eenvoudig.

Mega jachten

Het comfort van “de fluwelen aanraking”, een natuurlijke eigenschap veroorzaakt door de miljoenen met atmosferische gassen gevulde cellen per cm3, heeft vele architecten, kapiteins en eigenaren doen besluiten voor MARINEDECK 2000®EXTERIOR . Zelfs in extreem hoge of lage temperaturen blijft het comfort onveranderd hoog.